За нас

Нашият екип комбинира отлични правни и професионални умения, креативно мислене, международен опит и познания на индустрията в детайли. Ние сме в състояние да предложим пълен обхват от правни услуги във всички важни области на бизнес правото.

Фокусът на нашата работа са сделки по вливания и придобивания, банкови финансирания, корпоративно право, търговски договори и регулаторно съответствие. Ние разполагаме и със силно развит опит в някои тясно специализирани области като енергийно право, трудово право, данъчно право, интелектуална собственост, имиграционно право и недвижими имоти.

Адвокатско дружество Николов и съдружници е доверен правен консултант на голям брой български и международни инвеститори. Мултинационални компании, международни инвеститори, както и малки и средни семейни бизнеси разчитат на нашите услуги. Гордеем се с дългогодишното си сътрудничество с нашите клиенти, които оценяват нашата лоялност, отдаденост и професионален подход.

Адвокатско дружество Николов и съдружници работи в партньорство със своите клиенти, ние разпознаваме техните потребности и предлагаме адекватни решения, отговарящи на техните бизнес намерения, в съответствие с българската правна уредба.

Нашият подход е фокусиран върху клиентите ни, а не върху формалното изготвяне на правни документи. Полагаме усилия да отговорим на действителните нужди на клиентите си като опознаем техния пазар или сектор от бизнеса. Акцент в нашата работа е системно да следим за всички новости в правната сфера и действащото българско законодателство, за да подготвим и консултираме нашите клиенти при въвеждането на нови регулаторни изисквания.

Придобиване и разпореждане с бизнес

Пълно корпоративно обслужване

Правен анализ

Съдействие в областта на имиграционното право